Iskalnik

Več o artiklu


UTE-93DAB - Alpine avtoradio


zOOm cena:208,99 €
Povprečna ocena
Redna cena: 209,00 €
Vaš prihranek: 0,01 € (0%)
Predvidena dobava: 1-3 dni
Predvideni rok dobave 

Predvideni rok dobave je čas, v katerem nam dobavitelji zagotavljajo dobavo.

 

V našem interesu je, da vam naročene izdelke dostavimo na dom v najkrajšem možnem času. Včasih se predvideni rok podaljša, vsekakor pa vas bomo o tem obvestili.

Rok dobave začne teči v trenutku, ko vam potrdimo naročilo, to je najkasneje v 24 urah od naročila (med delavniki).

 

Brezplačna dostava 

Izbrani artikel ima brezplačno dostavo na vaš naslov. Prav tako imajo brezplačno dostavo tudi vsi nadaljni artikli (poleg izbranega), ki jih boste dodali v košarico v istem naročilu.


Zaradi vašega udobja smo za dostavo artiklov izbrali podjetje Pošta Slovenije. Tako lahko (v primeru, da vas v času dostave ni na izbranem naslovu) prevzamete paket tudi na poštnem okencu vaše najbližje pošte.

Garancija 

Garancijsko obdobje je navedeno pri vsakem artiklu. V tem času ste upravičeni do uvljavljanja garancije po pogojih, ki jih postavlja proizvajalec oz. distributer. Artikel z morebitno okvaro lahko pošljete nam in bomo v vašem imenu uveljavljali garancijo, še hitreje pa bo, če se obrnete direktno na proizvajalca oziroma distributerja.

Vračanje blaga 

Fizične osebe lahko v Spletni trgovini zoom-market.si, kupljene izdelke vrnejo v roku 45 dni po prejemu, na sedež upravitelja.
Prodajalca o tej želji pravilno pisno obvestijo najkasneje v roku 15 dni po prejemu blaga.
V slednjem primeru mora kupec najkasneje v 30 dneh od posredovanega obvestila o odstopu od pogodbe blago nepoškodovano tudi vrniti na naslov prodajalca. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani zaželjeno pa je da jih vrnete v originalni embalaži.
Garancijske nalepke oz. pečati ne smejo biti odstranjeni.

Več si preberite na tukaj >>

Dodaj v košarico Kasneje lahko izdelek
odstranite ali spremenite količino.
Predvideni rok dobave 1-3 dni
Brezplačna dostava za izbran artikel
Garancija 1 leto
Vračanje blaga do 45 dni


Alpine UTE-93DAB, je bil izdelan z mislijo na sodobne uporabnike, ki želijo možnost Bluetooth povezave in upravljanje s širokim naborom naprav, kot so iPod in iPhone naprave, USB pomnilniški mediji, prenosne navigacije ali mobilnik za predvajanje glasbe.

Avtoradio Alpine UTE-93DAB ima že vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik, kateri sprejema digitalni signal in predvaja tvoje priljubljene radijske postaje v kristalno čistem zvoku brez motenj in šumov.
Za popolno delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti še DAB+ anteno.

Avtoradio Alpine UTE-93DAB ima USB vhod na sprednji plošči, kamor priključite USB ključ, zunanji disk ali pa iPod / iPhone napravo, celotno upravljanje pa izvajate z avtoradiem. USB ima močno 1A napajanje, kar pomeni da podpira tudi priklop zunanjih diskov brez lastnega napajanja oz. omogoča hitro polnjenje vašega mobilnika. Na prednji plošči se nahaja še AUX vhod, kamor lahko povežete npr. vašo navigacijsko napravo in poslušate navodila za pot preko zvočnikov v vozilu. Direktna tipka za glasovne ukaze omogoča upravljanje predvajanja glasbe in prostoročno klicanje s pomočjo govornih ukazov (odvisno od telefona).

Posebnost radia Alpine UTE-93DAB je vrhunski Parrot Bluetooth+ modul, ki poleg naprednega prostoročnega telefoniranja (prenos imenika, abecedno iskanje, SMS opozorilo, prikaz moči signala in stanja baterije…) omogoča tudi brezžično predvajanje glasbe z upravljanjem preko radia, hkrati pa prikaže tudi ID3 Tag podatke o predvajani skladbi. Kvaliteten zunanji mikrofon in tehnologija preprečevanja odmevov poskrbita za odlično kakovost pogovorov.

Radio UTE-93DAB premore močan 4 x 50W ojačevalec za pogon zvočnikov, hkrati pa vam ponuja možnost priklopa dodatnih ojačevalcev preko treh RCA predizhodov (2V). Karakter zvoka si boste lahko prilagodili z Bass Engine sistemom: vgrajenim 3-steznim parametričnim izenačevalnikom, nastavljivim visoko- ter nizkoprepustnim filtrom in ločenimi nastavitvami za nizkotonec.

Z dodatnimi moduli lahko radio upravljate z originalnimi volanskimi komandami ali pa dokupite priročen daljinski upravljalnik.

Tehnične lastnosti:
Vgrajen Bluetooth vmesnik
Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik
Možnost predvajanja glasbe preko Bluetooth (A2DP)
3 - way kretnice
3 x predizhodi za ojačevalnik
9-stezni parametrični izenačevalnik zvoka
HP/LP filter
Tunelt; aplikacija za direktno upravljanje radia preko iPhone ali Android telefona
priklop USB na prednji strani
Nastavljiva osvetlitev (variocolor)
Pripravljen za priklop originalnih obvolanskih komand
MediaXpander
BT Audio Streaming
Avtoradio ne podpira branja CD-jev
Pripravljen za vozila s "Start-Stop" tehnologijo

Znamka: Alpine
Model: UTE-93DAB
Pakirano: 1 kos
Garancija: 2 leti

Seznam podobnih artiklov, vam bo olajšal delo pri nakupu!

Pregled artiklov z +/- 10% odstopanja pri ceni!

Ni produktov v popustnem območju +/- 10%.

Pregled artiklov s podobnimi lastnostmi

Ni podobnega produkta.


Preverite mnenja uporabnikov

Razvrsti mnenja:
Produkt še nima mnenj. Če želite biti prvi, se registrirajte in oddajte mnenje.
Positiva