Iskalnik

Več o artiklu


ST-4B - ZAPCO ojačevalnik


zOOm cena:94,05 €
Povprečna ocena
Redna cena: 99,00 €
Vaš prihranek: 4,95 € (5%)
Predvidena dobava: 1-3 dni
Predvideni rok dobave 

Predvideni rok dobave je čas, v katerem nam dobavitelji zagotavljajo dobavo.

 

V našem interesu je, da vam naročene izdelke dostavimo na dom v najkrajšem možnem času. Včasih se predvideni rok podaljša, vsekakor pa vas bomo o tem obvestili.

Rok dobave začne teči v trenutku, ko vam potrdimo naročilo, to je najkasneje v 24 urah od naročila (med delavniki).

 

Garancija 

Garancijsko obdobje je navedeno pri vsakem artiklu. V tem času ste upravičeni do uvljavljanja garancije po pogojih, ki jih postavlja proizvajalec oz. distributer. Artikel z morebitno okvaro lahko pošljete nam in bomo v vašem imenu uveljavljali garancijo, še hitreje pa bo, če se obrnete direktno na proizvajalca oziroma distributerja.

Stroški dostave 

Stroški dostave so fiksni in se obračunavajo v vrednosti 4.00 EUR (DDV vključen) ne glede na težo, velikost ali pa število paketov. Če imate med izbranimi artikli v košarici tudi artikel, pri katerem je označena brezplačna dostava, to velja tudi za vse ostale artikle v košarici.
Zaradi vašega udobja smo za dostavo artiklov izbrali podjetje Pošta Slovenije. Tako lahko (v primeru, da vas v času dostave ni na izbranem naslovu) prevzamete paket tudi na poštnem okencu vaše najbližje pošte.

Vračanje blaga 

Fizične osebe lahko v Spletni trgovini zoom-market.si, kupljene izdelke vrnejo v roku 45 dni po prejemu, na sedež upravitelja.
Prodajalca o tej želji pravilno pisno obvestijo najkasneje v roku 15 dni po prejemu blaga.
V slednjem primeru mora kupec najkasneje v 30 dneh od posredovanega obvestila o odstopu od pogodbe blago nepoškodovano tudi vrniti na naslov prodajalca. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani zaželjeno pa je da jih vrnete v originalni embalaži.
Garancijske nalepke oz. pečati ne smejo biti odstranjeni.

Več si preberite na tukaj >>

Dodaj v košarico Kasneje lahko izdelek
odstranite ali spremenite količino.
Predvideni rok dobave 1-3 dni
Garancija 1 leto
Stroški dostave 4,07 €
Vračanje blaga do 45 dni


Zapco ST-4B - na voljo sedaj po promocijski ceni

Ojačevalniki znamke ZAPCO imajo ugled za kakovost in reprodukcijo zvoka, ki je neprekosljiva. Ta predanost in strast izvirata že iz samega začetka proizvodnje, ki je zgradila ugled znamke ZAPCO. Z vsemi novimi linijami ZAPCO ojačevalnikov so ohranili njihovo premium kvaliteto. Samo preverite na raznih audio forumih in tekmovanjih, kjer vedo kaj je potrebno uporabiti za zmago. Vedno boste dobili odgovor, da spada znamka ZAPCO v vrh ponudbe.

Vendar pa vsi ne želijo tekmovati in investirati ogromne zneske v audio opremo. Vprašanje je bilo ali  lahko ZAPCO ponudi ojačevalnik za vsakodnevno rabo narejen na podlagi 40-letnih izkušenj? Odgovor na to je serija ST-B. Vodilo pri njihovem razvoju pa so bili moč, cena, velikost in zmogljivosti. Ojačevalnik katerega si lahko privošči vsak in hkrati garancija, da bo dobil vrhunski izdelek z odličnim zvokom vreden imena ZAPCO.

Medtem, ko je kakovost zvoka še je vedno najpomembnejši dejavnik v oblikovanju ZAPCO ojačevalnikov, obstajajo tudi drugi dejavniki v načrtovanju ST-B ojačevalnikov, zaradi katerih so to ojačevalnik za vsakodnevno rabo.  Ekstrudirano aluminijasto ohišje je bolj kompaktno, lažje in manjše zato, da je vgradnja enostavnejša, hlajenje učinkovito in ne zavzame veliko prostora..

Tehnične lastnosti:
-4-kanalni AB-class full range ojačevalnik
-stabilnost: 4 Ohm mostično / 2 Ohm po kanalu
-MOSFET napajalnik
-RCA vhod
-Hi-level vhod (direktni priklop na zvočniški signal)
-nastavljive kretnice: full / hp / lp
-nastavljiva občutljivost: 0.25V – 5V
-nastavljiv bass boost
-rms moč @ 4Ω: 4 x 65 W, THD < 0.2%
-rms moč @ 4Ω mostično: 2 x 180 W, THD < 0.2%
-S/N: > 97dB
-frekvenčni razpon: 20Hz to 20,000Hz ±1dB
-dimenzije (mm):  182(W) x 52(H) x 280(L)

Znamka: ZAPCO
Model: ST-4B
Pakirano: 1 kos
Garancija: 1 leto

Seznam podobnih artiklov, vam bo olajšal delo pri nakupu!

Pregled artiklov z +/- 10% odstopanja pri ceni!

Ni produktov v popustnem območju +/- 10%.

Pregled artiklov s podobnimi lastnostmi

Ni podobnega produkta.


Preverite mnenja uporabnikov

Razvrsti mnenja:
Produkt še nima mnenj. Če želite biti prvi, se registrirajte in oddajte mnenje.
Positiva