Iskalnik

Več o artiklu


DVH-340UB - Avtoradio Pioneer


zOOm cena:216,00 €
Povprečna ocena
Redna cena: 240,00 €
Vaš prihranek: 24,00 € (10%)
Predvidena dobava: 1-3 dni
Predvideni rok dobave 

Predvideni rok dobave je čas, v katerem nam dobavitelji zagotavljajo dobavo.

 

V našem interesu je, da vam naročene izdelke dostavimo na dom v najkrajšem možnem času. Včasih se predvideni rok podaljša, vsekakor pa vas bomo o tem obvestili.

Rok dobave začne teči v trenutku, ko vam potrdimo naročilo, to je najkasneje v 24 urah od naročila (med delavniki).

 

Garancija 

Garancijsko obdobje je navedeno pri vsakem artiklu. V tem času ste upravičeni do uvljavljanja garancije po pogojih, ki jih postavlja proizvajalec oz. distributer. Artikel z morebitno okvaro lahko pošljete nam in bomo v vašem imenu uveljavljali garancijo, še hitreje pa bo, če se obrnete direktno na proizvajalca oziroma distributerja.

Vračanje blaga 

Fizične osebe lahko v Spletni trgovini zoom-market.si, kupljene izdelke vrnejo v roku 45 dni po prejemu, na sedež upravitelja.
Prodajalca o tej želji pravilno pisno obvestijo najkasneje v roku 15 dni po prejemu blaga.
V slednjem primeru mora kupec najkasneje v 30 dneh od posredovanega obvestila o odstopu od pogodbe blago nepoškodovano tudi vrniti na naslov prodajalca. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani zaželjeno pa je da jih vrnete v originalni embalaži.
Garancijske nalepke oz. pečati ne smejo biti odstranjeni.

Več si preberite na tukaj >>

Dodaj v košarico Kasneje lahko izdelek
odstranite ali spremenite količino.
Predvideni rok dobave 1-3 dni
Garancija 1 leto
Vračanje blaga do 45 dni


Pioneer DVH-340UB je novi model v Pioneerjevi liniji, ki to omogoča postavitev multimedijskega sistema v tvojem avtomobilu. Podpira predvajanje DVD in DivX video vsebin, priklop dodatnih zaslonov ter predvajanje preko USB in AUX vhoda. Za dobro kakovost zvoka skrbi 4x50W MOSFET ojačevalcem za vrhunsko kakovost zvoka. Pioneer DVH-340UB je avtoradio in DVD predvajalnik v enem in ponuja enostaven način za predvajanje video in glasbenih vsebin v avtomobilu. Podpira priklop dodatnih zaslonov, predvaja pa DVD video in DivX vsebine, ter JPEG slike. IP-Bus povezava ponuja 2 video vhoda, video izhod ter RCA predizhod, ki ti skupaj omogočajo razširitev multimedijskega sistema v avtomobilu. Avtoradio ima tudi digitalni optični izhod. Za popolno povezljivost Pioneer DVH-340UB se na prednji ploščici nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopiš USB ključke, zunanje diske, ali druge naprave z audio in video vsebinami z USB izhodom. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključiš vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov in igralnih konzol. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3, WMA in AAC formatu. Vgrajeni MOSFET 4x50W ojačevalec v Pioneer DVH-340UB poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko sam lahko s pomočjo 3-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajaš zvok. Za dobro poznano vrhunsko kvaliteto zvoka Pioneer enot ima avtoradio vgrajeno tehnologijo ASR (Advanced Sound Retriever), ki poskrbi, da se vrnejo vsi detajli zvoka, ki so bili izgubljeni zaradi stiskanja v format MP3. ARS izboljša kvaliteto kompresiranih datotek z obnavljanjem visokih frekvenc, ki jih je kompresija odrezala in jih vrne na prvotno raven. Avtoradio ima tudi 2 RCA predizhoda za priklop dodatnih ojačevalcev.
Pioneer DVH-340UB ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradiem, ne da bi morali spustiti volan.

Znamka: Pioneer
Model: DVH-340UB
Velikost radia: 1DIN
Podprti formati: MP3/WMA/AAC, DivX, JPEG
Izhodna moč (W): 4 x 50 W MOSFET
Radio sprejemnik: AM, FM, RDS EON
FM/AM postaje: 24
USB vhod: Da
Aux vhod: Da
Drugi vhodi/izhodi: 1x Video in/out
Izhodi: 2 kanalni RCA predizhod (2V)
Tip zaslona: 1-vrstični LCD, 10 znakov
Barva zaslona: Bela
Barva osvetlitve: Rdeča
Barva avtoradia: Črna
Možnost obvolanskih kontrol: Da
Bluetooth: Ne
Snemljiva ploščica
Garancija: 1 leto

Seznam podobnih artiklov, vam bo olajšal delo pri nakupu!

Pregled artiklov z +/- 10% odstopanja pri ceni!

Ni produktov v popustnem območju +/- 10%.

Pregled artiklov s podobnimi lastnostmi

Ni podobnega produkta.


Preverite mnenja uporabnikov

Razvrsti mnenja:
Produkt še nima mnenj. Če želite biti prvi, se registrirajte in oddajte mnenje.
Positiva