Iskalnik

Prijava


Ali se moram pred vstopom v spletno trgovino prijaviti?

 

Prijava v spletno trgovino ni obvezna. Po straneh lahko brskate brez obveznosti. Za nakup in uporabo strani (ogled vaših podatkov, naročil, …) pa se boste morali prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Da bi pridobili geslo, se je potrebno predhodno registrirati.

 

Kako se prijavim?

 

Za prijavo v trgovino kliknite v zgornjem meniju izbiro »Prijava«. Če ste že registriran uporabnik spletne trgovine, potem vpišite svoje uporabniško ime (e-naslov) ter svoje geslo.

Če se prijavljate prvič, se morate najprej registrirati. Registracijo opravite samo enkrat, prijaviti pa se morate vsakič, ko želite popraviti svoje podatke, nastavitve, ali ko želite opraviti nakup.

 

Kako se registriram?

 

Registracijo opravite samo enkrat. Registrirate se tako, da v zgornjem meniju izberete "Prijava" in izpolnite zahtevane podatke – e-poštni naslov. V prvem koraku registracije izberete, ali se v spletno trgovino prijavljate kot posameznik (fizična oseba) ali kot pravna oseba (podjetje ali druge organizacije). V prijavni obrazec obvezno vnesete vse zahtevane podatke.

 

S klikom na gumb »Shrani« boste vnesene podatke posredovali v trgovino in v nekaj trenutkih boste na navedeni e-naslov prejeli svoje geslo, ki ga naključno sestavi naš računalnik. Prejeli boste tudi aktivacijski link, na katerega morate obvezno klikniti in tako potrditi svojo registracijo. Brez tega, vaša registracija ne bo aktivna.

 

Geslo, ki ga boste prejeli, lahko kasneje na straneh »Moj profil« tudi spremenite.

 

Kako spremenim svoje geslo?

 

Vaše geslo lahko spremenite v svojem profilu. Najdete ga v zgornjem desnem meniju, v rubriki »Moj profil«. Za vstop na to stran se morate najprej prijaviti potem izberete zavihek »Zamenjaj geslo«, nato pa vpišite svoje staro geslo ter pa poljubno novo geslo.

 

Pozabil sem geslo. Kaj naj storim?

 

Če ste pozabili oz. izgubili svoje geslo, na strani za prijavo kliknite na izbiro 'Ste pozabili geslo?''. V polje vnesete e-naslov, ki ste ga vnesli ob registraciji. Po potrditvi vam bomo poslali geslo na vpisan e-naslov.

Positiva