Iskalnik

Več o artiklu


SWR-M100 - Alpine marine subwoofer


zOOm cena:185,32 €
Povprečna ocena
Redna cena: 138,99 €
Vaš prihranek: -46,33 € (0%)
Predvidena dobava: 1-10 dni
Predvideni rok dobave 

Predvideni rok dobave je čas, v katerem nam dobavitelji zagotavljajo dobavo.

 

V našem interesu je, da vam naročene izdelke dostavimo na dom v najkrajšem možnem času. Včasih se predvideni rok podaljša, vsekakor pa vas bomo o tem obvestili.

Rok dobave začne teči v trenutku, ko vam potrdimo naročilo, to je najkasneje v 24 urah od naročila (med delavniki).

 

Brezplačna dostava 

Izbrani artikel ima brezplačno dostavo na vaš naslov. Prav tako imajo brezplačno dostavo tudi vsi nadaljni artikli (poleg izbranega), ki jih boste dodali v košarico v istem naročilu.


Zaradi vašega udobja smo za dostavo artiklov izbrali podjetje Pošta Slovenije. Tako lahko (v primeru, da vas v času dostave ni na izbranem naslovu) prevzamete paket tudi na poštnem okencu vaše najbližje pošte.

Garancija 

Garancijsko obdobje je navedeno pri vsakem artiklu. V tem času ste upravičeni do uvljavljanja garancije po pogojih, ki jih postavlja proizvajalec oz. distributer. Artikel z morebitno okvaro lahko pošljete nam in bomo v vašem imenu uveljavljali garancijo, še hitreje pa bo, če se obrnete direktno na proizvajalca oziroma distributerja.

Vračanje blaga 

Fizične osebe lahko v Spletni trgovini zoom-market.si, kupljene izdelke vrnejo v roku 45 dni po prejemu, na sedež upravitelja.
Prodajalca o tej želji pravilno pisno obvestijo najkasneje v roku 15 dni po prejemu blaga.
V slednjem primeru mora kupec najkasneje v 30 dneh od posredovanega obvestila o odstopu od pogodbe blago nepoškodovano tudi vrniti na naslov prodajalca. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani zaželjeno pa je da jih vrnete v originalni embalaži.
Garancijske nalepke oz. pečati ne smejo biti odstranjeni.

Več si preberite na tukaj >>

Dodaj v košarico Kasneje lahko izdelek
odstranite ali spremenite količino.
Predvideni rok dobave 1-10 dni
Brezplačna dostava za izbran artikel
Garancija 1 leto
Vračanje blaga do 45 dni


Marine nizkotonec Alpine SWR-M100 je 25-centimetrski woofer namenjen za vlažna okolja, torej za montažo na plovilih ali v kopalnicah. Uporablja enako tehnologijo za velik linearni hod kot Type-R avto nizkotonci, kar zagotavlja glasne base že na relativno majhnih močeh. 900W maksimalne moči zagotavlja čvrste in močne nizke tone, ki bodo preglasili tudi veter pri hitrejši plovbi.
Zaščitna mreža nizkotonca je izdelana iz čvrstega, neresonančnega, temperaturno odpornega ABS materiala za izjemno trpežnost, premaz Centrex 813 pa skrbi za zašito pred UV žarki in porumenenjem. Vsi Alpine Marine zvočniki so ATSM testirani na UV žarke, sol ter pršenje vode in imajo 5. stopnjo odpornosti na vodo po NEMA standardih.
Woofer Alpine SWR-M100 ima zaščitni pokrov zasnovan tako, da skrije pritrditvene vijake za lepši izgled, priloženo pa je tudi gumijasto montažno tesnilo, ki skrbi za popolno zatesnitev zvočnika na vgradni površini. Vsi deli, tudi priklopi za kable, so odporni na korozijo zaradi slane vode. Magnet je magnetno zaščiten, da ne moti druge ladijske elektronike in ga zato vgradimo praktično kamorkoli.
Alpine marine zvočniki imajo takšne karakteristike, da za optimalno delovanje ne potrebujejo zaprtega ohišja, zato imamo proste roke pri izbiri mesta montaže. Takšen dizajn vam omogoča uživati v velikih zvočnih pristiskih na prostem.

Tehnične lastnosti:
Premer: 25cm (10"); free-air nizkotonec
Moč: 300W RMS, 900W Max.
Impedanca: 4 Ohm
Material membrane: IMPP
Pokrov iz temperaturno odporne ABS plastike
Patentirana obroba za velik linearni hod
Magnetno zaščiten, ne moti naprav
Barva: srebrna
Vgradni premer: 229 mm
Vgradna globina: 144.72 mm

Znamka: Alpine
Model: SWR-M100
Pakirano: 1 kos
Garancija: 1 leto

Seznam podobnih artiklov, vam bo olajšal delo pri nakupu!

Pregled artiklov z +/- 10% odstopanja pri ceni!

Ni produktov v popustnem območju +/- 10%.

Pregled artiklov s podobnimi lastnostmi

Ni podobnega produkta.


Preverite mnenja uporabnikov

Razvrsti mnenja:
Produkt še nima mnenj. Če želite biti prvi, se registrirajte in oddajte mnenje.
Positiva