Iskalnik

Več o artiklu


DLS zvočniki - RZ6.2


zOOm cena:255,55 €
Povprečna ocena
Redna cena: 269,00 €
Vaš prihranek: 13,45 € (5%)
Predvidena dobava: 1-3 dni
Predvideni rok dobave 

Predvideni rok dobave je čas, v katerem nam dobavitelji zagotavljajo dobavo.

 

V našem interesu je, da vam naročene izdelke dostavimo na dom v najkrajšem možnem času. Včasih se predvideni rok podaljša, vsekakor pa vas bomo o tem obvestili.

Rok dobave začne teči v trenutku, ko vam potrdimo naročilo, to je najkasneje v 24 urah od naročila (med delavniki).

 

Brezplačna dostava 

Izbrani artikel ima brezplačno dostavo na vaš naslov. Prav tako imajo brezplačno dostavo tudi vsi nadaljni artikli (poleg izbranega), ki jih boste dodali v košarico v istem naročilu.


Zaradi vašega udobja smo za dostavo artiklov izbrali podjetje Pošta Slovenije. Tako lahko (v primeru, da vas v času dostave ni na izbranem naslovu) prevzamete paket tudi na poštnem okencu vaše najbližje pošte.

Garancija 

Garancijsko obdobje je navedeno pri vsakem artiklu. V tem času ste upravičeni do uvljavljanja garancije po pogojih, ki jih postavlja proizvajalec oz. distributer. Artikel z morebitno okvaro lahko pošljete nam in bomo v vašem imenu uveljavljali garancijo, še hitreje pa bo, če se obrnete direktno na proizvajalca oziroma distributerja.

Vračanje blaga 

Fizične osebe lahko v Spletni trgovini zoom-market.si, kupljene izdelke vrnejo v roku 45 dni po prejemu, na sedež upravitelja.
Prodajalca o tej želji pravilno pisno obvestijo najkasneje v roku 15 dni po prejemu blaga.
V slednjem primeru mora kupec najkasneje v 30 dneh od posredovanega obvestila o odstopu od pogodbe blago nepoškodovano tudi vrniti na naslov prodajalca. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani zaželjeno pa je da jih vrnete v originalni embalaži.
Garancijske nalepke oz. pečati ne smejo biti odstranjeni.

Več si preberite na tukaj >>

Dodaj v košarico Kasneje lahko izdelek
odstranite ali spremenite količino.
Predvideni rok dobave 1-3 dni
Brezplačna dostava za izbran artikel
Garancija 1 leto
Vračanje blaga do 45 dni


Zagotovo menimo, da boste presenečeni nad razlikami v zvoku, razlikami, katerih do sedaj še niste slišali dokler ne boste namestili in slišali zvočnikov iz DLS Reference serije. Bogat in močan zvok nizkih tonov v kombinaciji s kristalno čistimi visokimi in srednjimi toni; to bo zagotovo nova glasbena izkušnja za vas.

Posebnost zvočnikov RZ6.2 je edinstven širokopasovni visokotonski zvočnik velikosti 50mm. Ta zvočnik je v primerjavi z običajnimi visokotonskimi zvočniki sposoben odigrati tudi srednje tone, kar v praksi pomeni, da ob ustrezni vgradnji zvočnika, dobite bistveni del zvoka višje kot pri običajnih sistemih. Zvok teh zvočnikov se lahko enakovredno kosa s primerljivimi 3-way sistemi. Zvočniki DLS RZ6.2 imajo priloženo 12dB/12dB kretnico, lahko pa jih uporabite tudi v aktivnem sistemu z rezno hp/lp frekvenco od 500Hz navzgor in strmino 18dB/okt. Optimalno vgradno mesto za visokotonski zvočnik je na armaturi, a-stebričku ali v trikotnikih na vratih. Visokotonski zvočniki naj bi bili vgrajenI "on-axis" do kota 30 stopinj glede na poslušalca.

Zvočniki DLS RZ6.2 so novo razvit 2-way komponentni sistem z zvokom najvišjega razreda. Sistem ima popolnoma novo razvit nizkotonski zvočnik in kretnico. Nizkotonski zvočnik ima membrano iz črnega anodiziranega aluminija in dvojno gumijasto obrobo. Zaradi te lastnosti je reprodukcija nizkih tonov še natančnejša, srednji toni pa imajo višjo resolucijo. Velik 100mm magnet zagotavlja izjemne nizke tone. V sistemu je še nov širokopasovni visokotonski zvočnik DLS RC50. Parametrni zvočniškega sistema so natačno uglašeni, da nizkotonski zvočniki optimalno delujejo v vrathi avtomobila.


Tehnični podatki:
-velik 100mm močan magnet
-membrana iz črnega anodiziranega aluminija
-priložene kretnice
-50mm visokotonski zvočnik
-velikost nizkotonskega zvočnika 165mm
-rms  moč 100W
-največja moč 150W
-"peak" power 300W
-impedanca 4 Ohm
-frekvenčno območje 50-22kHz
-občutljivost 85dB (1W/m)
-vgradna globina nizkotonskega zvočnika 70mm

Znamka: DLS
Model: RZ6.2
Pakirano: 1 par
Garancija: 1 leto

Seznam podobnih artiklov, vam bo olajšal delo pri nakupu!

Pregled artiklov z +/- 10% odstopanja pri ceni!

Ni produktov v popustnem območju +/- 10%.

Pregled artiklov s podobnimi lastnostmi

Ni podobnega produkta.


Preverite mnenja uporabnikov

Razvrsti mnenja:
Produkt še nima mnenj. Če želite biti prvi, se registrirajte in oddajte mnenje.
Positiva